Over Veronique

Lange tijd werkte ik in de zakelijke evenementenbranche, toen ik in 2016 besloot een andere koers te gaan varen. Ik wilde een bijdrage leveren aan het bewustzijn en welzijn van mensen. Deze ogenschijnlijk verschillende vakgebieden hebben belangrijke overeenkomsten. Het aanvoelen van wat er nodig is en het (tussen de regels) luisteren naar mensen en wat ze nodig hebben is van groot belang. 

 

Een goede sfeer, luisteren zonder oordeel en aanvoelen van wat jij nodig hebt. Dat staat bij mij centraal. Of het nu gaat om ingrijpende levensgebeurtenissen, ongewenste gevoelens of de manier waarop je naar je zelf kijkt. In alle gevallen bundel ik mijn intuïtie, kennis en ervaring met als doel om het zelf-helend vermogen dat ook jij bezit, te (re-)activeren. Diverse opleidingen hebben hierbij een stevig fundament gevormd van waaruit ik werk. 

 

Daarnaast ben ik mijn hele leven al gefascineerd door alles wat met het brein, neuroplasticiteit en het (onder)bewustzijn te maken heeft. De vraag waarom mensen doen zoals ze doen en zijn zoals ze zijn, intrigeert me. Mijn behoefte aan kennis over deze onderwerpen is niet te stillen :-). Ik besteed daarom veel tijd aan het volgen van de nieuwste ontwikkelingen en opleidingen.

 

Doordat ik me op een bijzondere manier op jou afstem, maak ik in relatief korte tijd contact met wat er bij jou speelt. Met wat je hindert en wat je nodig hebt, waarbij ik oog heb voor wat je belemmert en voor je kracht. Bewust en onbewust! Zo zorg ik ervoor dat ik met diepgang kan werken rondom het thema dat jij naar voren brengt.

 

Trots en dankbaar ben ik, dat ik hierin al heel veel mensen heb mogen ontmoeten. Ontroerende en treffende ontmoetingen die gaan over het leven, over jouw leven en het leven na dit leven.

 

Wil je weten hoe anderen mijn dienstverlening hebben ervaren? Kijk dan eens op deze pagina met ervaringen.

 

Mijn opleidingen en diploma's:

IEMT Specialisatie - Gezonde Grenzen (2024)

IEMT Specialisatie - Persoonlijke Ontwikkeling (2024)

IEMT Specialisatie - Stress en Burn-out preventie (2023)

IEMT Specialisatie - Hooggevoeligheid/HSP (2023)

IEMT Specialisatie - Geboorte & Missie (2023)

IEMT Specialisatie - Perceptieverandering (o.b.v. the Work van Byron Katie) (2023)

Advanced IEMT Practitioner - Engeland (2021)

Advanced IEMT Practitioner - Nederland (2019)

IEMT Practitioner (2019)

HBO Verlies- en Rouwtherapie

Psychopathologie

Opleiding Mediumschap (3 jaar)

Healing opleiding

Counseling bij depressie en rouw

Hoge Hotel- en Managementschool

 

Veronique in het kort:

Ervaringsdeskundige met humor, luisteraar, intuïtief, respectvol, nuchter, transparant, warm, invoelend en dankbaar. Ik geniet van gastvrijheid en hou van muziek. 

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique(apenstaartje)overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84