Till (death) life do us part

Rouw, dat voel je toch alleen als er iemand is overleden? Dit is een begrijpelijke misvatting. Rouw is er ook bijvoorbeeld bij een scheiding. Hoe harmonieus de scheiding ook verloopt, er is bijna altijd sprake van verdriet en teleurstelling dat het leven niet zo is gelopen zoals je had verwacht. Bij alle partijen en soms ook al ver voor de scheiding uit. Een scheiding vraagt net als bij het overlijden van een dierbare, om ingrijpende aanpassingen.

 

Donkere wolken

De gevolgen van een scheiding zijn vaak groot. Voor kinderen, dagelijkse structuren, woonruimte, financiën en de mensen om je heen. Er vallen mensen af en je leert ware vrienden kennen. En bovenal kun je niet anders dan concluderen dat de scheiding ook jou verandert. Je moet ontdekken wie jij bent zonder je partner en hoe je om kunt gaan met de soms overspoelende emoties. 

 

Hoewel de donkere wolken zich opstapelen kun je ook leren om weer grip te krijgen en te genieten van de positieve momenten in je leven. Ook zonder schuldgevoel. Dit doe je door ruimte te bieden aan je emoties en bewust aandacht te hebben voor hoe jij je verleden mee kunt nemen in het leven dat doorgaat.

 

Over-leven van scheiding

Een speciaal samengesteld (online) programma van meditaties, artikelen, lees- en filmtips, opdrachten en persoonlijke begeleiding ondersteunt je bij het over-leven van je scheiding. 

 

Wil je weten waar je dit unieke programma vindt?

Stuur me een mail (info@veroniquejanssens.nl), app (06-316 835 16) of PB voor meer informatie over deze online omgeving waarin je onder begeleiding van mij maar in je eigen tempo kunt werken aan het leren verdragen wat onverdraaglijk lijkt.

 

In mijn praktijk help ik je om te gaan met vervelende, terugkerende gevoelens en ingrijpende levensgebeurtenissen zodat je meer balans, ontspanning en plezier kunt ervaren in je leven.

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique(apenstaartje)overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84