Stof tot nadenken

Ja, het klinkt lekker zweverig maar ik kan er niks aan doen, zo word je gewoon geboren. Jij bent het ook…puur en perfect. Vergelijk het met een diamant.

 

Beschermende laag glazuur

Door wat je meemaakt en door pijnlijke ervaringen van het leven, wordt je aangeboren schittering bedekt met een (soms dikke) laag stof. Als we volwassen zijn, bedekken we die laag stof met een heldere laag glazuur. Na verloop van tijd geloven we dat die beschermende laag glazuur is wie we ook echt zijn. 

 

Wake-up call

Als je geluk hebt, krijg je in je leven een 'wake-up call’. Dan word je wakker geschud en gebeurt er iets, dat voor een barstje in het glazuur zorgt. Dan kijk je even door alle lagen stof heen en vang je een glimp op van je eigen schittering.

 

Vrijheid

Nog fijner is het als je de rest van je leven de unieke schoonheid en de vrijheid van het leven kunt blijven zien. En dat je ontdekt dat je altijd die diamant bent geweest. En ook altijd zult zijn. 

 

Heel je leven

De metafoor van de diamant roept je op om de kracht in je zelf te herkennen. Om te onderzoeken wat er opgeslagen ligt onder jouw laagje stof. Een uitnodiging om je leven te helen. 

 

Ontdoe je van jouw stof en durf (weer) te zijn wie je werkelijk bent. Stof tot nadenken!

 

IEMT is een methode om verlichting te bieden bij terugkerende ongewenste gevoelens (zoals stress, somberheid, trauma en angst), fysieke klachten en voor vragen rondom het zelfbeeld.

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique@overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84