Dat wil toch iedereen!

'Ik ben mezelf kwijt' 

'Ik wil met school aan de slag maar ik stel alles uit'

'Ik ben onzeker'

'Ik blokkeer'

 

Zomaar een greep uit de opmerkingen die ik de laatste tijd in mijn praktijk veel hoor van jongeren. Jongeren die uitvallen, vastlopen, op een kruispunt staan, zich afzonderen of het contact verliezen met zichzelf of hun omgeving.

 

Op identiteitsniveau leren we op een bepaalde manier te zijn. Veel van ons gedrag nemen we onbewust over van onze omgeving en van de manier waarop zij met dingen omgaan. Onze ervaringen beïnvloeden de manier waarop we over onszelf denken en hoe we ons voelen. Onze identiteit ontwikkelt en verandert een heel leven door.

 

Onbewuste ervaringen liggen vaak ten grondslag aan negatieve gedachten en gevoelens over ons zelf. Met IEMT voor Identiteit werken we met behulp van oogbewegingen, aan het veranderen van deze negatieve gedachten en gevoelens. Dit kan zonder iets van de inhoud af te weten. 

 

Mijn ervaring is dat jongeren veel baat hebben bij IEMT voor Identiteit. Na één of enkele sessies is er vaak al sprake van verlichting. Ze komen weer dichterbij zichzelf en kunnen betere keuzes maken. Als jongeren in hun kracht staan, voelen ze zich goed en kunnen ze alle vermogens waarover ze beschikken, benutten.

 

Dat wil toch iedereen!

 

Meer informatie over IEMT (Integral Eye Movement Therapy)

 

In mijn praktijk ondersteun ik je bij onplezierige, terugkerende gevoelens, vragen rondom identiteit en zelfbeeld en ingrijpende levensgebeurtenissen. Zodat je meer balans, rust, ontspanning en plezier kunt ervaren in je leven. 

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique@overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84