Stop de trend. Bij jou!

Iedere familie heeft zo zijn eigen unieke geschiedenis. Sommige thema’s die je deelt met je ouders en voorouders worden generaties lang doorgegeven. Het is een soort doorgeefsysteem. Want als kind kopieer je alles van je ouders. Wat je eet, wat je drinkt, hoe je je voelt en gedraagt en hoe je omgaat met emoties. Positief en negatief.

 

Voorbeelden

Een paar voorbeelden van familiethema’s:

- gebrek aan eigenwaarde

- angst

- belang van prestatie

- pleasegedrag, jezelf wegcijferen

- agressie

 

Patroon doorbreken

Herken je ook patronen in jouw familie en wil je deze patronen doorbreken? Zorg er dan voor dat je het thema niet doorgeeft aan een volgende generatie. Dat kan met behulp van IEMT! 

 

Kies zelf

In een IEMT-sessie geef je aan bij welk thema je stil wilt staan. Je hoeft hiervoor niet het uitgebreide verhaal te vertellen. We pakken het thema aan en neutraliseren onverwerkte emoties van jou en van voorgaande generaties. Zo kun je voortaan zelf bepalen hoe je met situaties en mensen om wilt gaan. 

 

Stop het doorgeefsysteem

Kom met IEMT dichterbij jezelf en ervaar meer levenskracht. Stop het doorgeefsysteem. Goed voor jou en voor alle generaties. Met terugwerkende kracht en vooruitwerkende kracht. Omdat we allemaal met elkaar zijn verbonden.

 

Dus transformeer en stop de trend. Bij jou!

 

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak.

 

Veronique Eijkelkamp

06 - 316 835 16

veronique@overlevenskunst.nl

Delden

KvK - 72984481

BTW - NL001650831B84